fbpx

Hei! Danes izgledaš čudovito!

O meni

Hojla, hvala ker si tukaj.
Na tej strani izveš nekaj o meni, z namenom, da sploh spoznaš kdo sem.

Za blagovno znamko Oonagh & Riannon ustvarjam in stojim Špela.

Že kot otrok sem bila drugačna, mnogi so rekli ”preobčutljiva”. Čutila sem vse in vsakogar, do nekaterih ljudi nisem želela in v nekaterih hišah sem se počutila slabo. Čutila sem ljudi, čutila sem živali. Danes vem, da se takšnim ljudem reče empati. Takrat pa sem se počutila, kot da ne spadam v ta svet in živali so mi nudile neko vrsto podpore. Pri šestih letih, po smrti atija, sem se srečala tudi s posmrtnim življenjem. Zame je bilo normalno, da ga vidim, slišim in se z njim pogovarjam. Bil je z mano in je še danes.

Leto kasneje sem prvič spoznala Reiki in pri sedmih letih sem naredila prvo stopnjo Usui reikija. Spomnim se kako so mi oči žarele, kot da bi spoznala nekaj ”domačega”.
Pri devetih letih sem šla še na hojo po žerjavici.

Verjela sem v čarovnijo in vanjo verjamem še danes.


Skozi življenje sem se poglobila v raziskovanje podzavesti, meditacije in sveta kristalov.
Vse to, skupaj z mojo uradno izobrazbo (akademska oblikovalka tekstilij in oblačil), sem združila v blagovno znamko Oonagh & Riannon.

Vse kar ponudim tebi ali tvojemu ljubljenčku sem preizkusila sama in videla kakšni so rezultati.
Zato sploh lahko govorim in pišem o tem.

Moj namen ni, da te prepričujem ali silim. Ampak, da ti predstavim in se lahko ti sam/a odločiš ali preizkusiš tudi ti ali pa še ni ta čas.

''Zares se je začelo'', ko me je ustavilo telo

Seveda tudi jaz nisem začela kar tako, ker bi se mi zdelo super in fino, da si popestrim življenje in namenim čas sebi. Ustavilo me je telo. Dobesedno.

Za eno leto sem pri svojih dvaindvajsetih letih obležala v nenormalnih bolečinah. Hodila sem od zdravnika do zdravnika, od specialista do specialista. Telo je bilo iz dneva v dan v hujših bolečinah, utrujeno od njih, utrujeno od tega, ker se ni nikoli odpočilo, ker nisem skoraj nič spala. Mešalo se mi je.

Tudi osnovnih stvari nisem zmogla opravljati sama. Nisem vedela ali se bom lahko zjutraj postavila na noge ali ne, bom lahko dvignila roko ali ne. Meni se je zdelo, da sem lena, zabita  in nesposobna svoje telo spravit v red. In verjetno mi ni potrebno posebej napisati, da se je moje življenje postavilo na glavo.

Po enem letu so mojemu stanju dali ime fibromialgija.

Vse kar sem se učila, testirala in preizkušala, je bilo z namenom, da bi se ”sestavila” in pomagala sebi. Da bi se znebila bolečin in 1001 simptoma. In teorijo sem postopoma začela spravljati v prakso. Kar pa ni tako enostavno v praksi, kot se bere.
Preklela sem 1001 stvar in prejokala mnogo solz, da sem potem enkrat s časoma, nek del le dojela.

Če preskočim vmesne faze. Najprej so moje izboljšanje in rezultate opazili in občutili moji najbližji. Da drugače reagiram, sem bolj družabna in iskreno nasmejana. Da se ne skrivam za lastno bolečino.

Ne bom rekla, da lahko to znanje, ki ga predajam jaz, pomaga vsem in vsakemu. Ljudje smo različni in vsakemu pomaga nekaj. Lahko pa preizkusiš in spoznaš sam/a ali je način, ki ga predajam jaz, mogoče tudi zate.

Zato pri meni res najdeš tisto kar sem preizkusila in spoznala sama. Lahko ti povem, te usmerim in opremim z znanjem in ''pripomočki''. Te spodbujam.
Korake na tvoji poti, pa potrebuješ prehoditi sam/a.

Vsak pri sebi ve, kaj se ujema z njegovimi vrednotami in kaj ne.
Kaj bo sprejel v svoje življenje in kaj ne.

Hvala ker si tukaj z menoj, na tem delčku poti.
Hvala ker z mano soustvarjaš Oonagh & Riannon zgodbo.

Zgodba Oonagh & Riannon pa se je začela z blazino Kiara s kristali za živali.

O Oonagh&Riannon

Ljubezen do živali + magični kristali = blazine s kristali za živali <3

Kako sem prišla do blazin s kristali? Ljubezen do živali + magični kristali = Blazina s kristali za živali <3 Že kot otrok sem imela …

Preberi več →

Prijavi se na e-novice in vstopi v svet
OONAGH & RIANNON

Prijava na e-novice je brezplačna in lahko se kadarkoli odjaviš.

V e-novicah in sporočili, ki ti jih bom pošiljala bomo spoznavali svet kristalov, živali, energij, Lune in posebnih dni. Moj namen je, da se ti odpre nov pogled na svet, izveš kaj novega in ti sporočila pomagajo do boljšega počutja in življenja, kakršnega si zaslužiš ti in tvoj živalski prijatelj.

Ps: ob prijavi prejmeš v prvem mailu tudi
e-knjigo o kristalih za podporo tvojega doma.
error: Content is protected !!
Scroll to Top