fbpx

Hei! Danes izgledaš čudovito!

Varuhi

Kdo je Kiara?

Kiara je boginja živalskega sveta in varuhinja narave, ki skrbi za harmonične odnose v živalskem svetu. Njena ljubezen do živali je neopisljiva in njen blagoslov dobi vsaka blazina s kristali.

Kiara je boginja živalskega sveta in varuhinja narave, ki skrbi za harmonične odnose v živalskem svetu. To je neposredno povezano z zdravjem vseh živih bitij na planetu, saj se mora vsaka žival počutiti ljubljeno ter zaželeno in imeti občutek, da nekam pripada. S tem je njen imunski sistem odporen in zdrav.
Njen pomočnik je jelen z mogočnim rogovjem, ki predstavlja zaščitnika in varuha Zemlje (Lady Gaie).

Ta boginja ima z drobnimi pegami posut obraz in valovite bakreno rdeče lase. Oblečena je v zeleno obleko, katero od spodnjega roba navzgor kot čipka prepleta zeleni bršljan, med katerim se svetijo drobni safirji.

Safir je kamen modrosti, duhovne moči, učenja, zdravljenja in zvestobe.

To je kamen, s katerim dela boginja Kiara. Njen safirni pogled zdravi in v njeni izrezljani palici iz orehovega lesa, ki je simbol zdravja in mentalne moči, je na vrhu vdelana krogla iz safirja.

Ona je tista, ki povezuje vse živali in jim vrača občutke pomembnosti in ljubljenosti. Preko jelena in vibracij iz palice, zazna in razbere, kdaj se živalim bliža nevarnost, kdaj katera zboli in zakaj. Tako jih zna pravočasno zaščititi in obvarovati. Sodeluje tudi s pticami gozda in drugimi živalmi, kajti to je skupnost in sobivanje, to je moč, ki povezuje.

Na sredini gozda domuje ona. Med veličastnimi drevesi, ki se vzpenjajo visoko v nebo in imajo mogočne krošnje, ima Kiara svoj prestol, porasel s čarobnim zelenim mahom, v katerem se lesketajo srebrne kapljice vode. Pred tem mogočnim prestolom leži mistično smaragdno zeleno jezero.
Grad v katerem biva je prosojen, ne vidijo ga vsi, marsikdo se v te stene zaleti. Ker te stene so steklene in omogočajo prehode le svetlim bitjem, brez slabih namer.
Zaradi steklenih sten lahko Kiara opazuje vse okoli sebe in vidi celoten gozd.

Njena ljubezen do živali je neopisljiva.

Njen blagoslov dobi vsaka blazina s kristali.

Kdo je Mabon?

Mabon je kentaver in prvi varuh konjev. Vrača jim moč, samozavest in drznost. Vse to pa prenaša tudi na druga bitja.

Vsaka odeja s kristali ima njegov poseben blagoslov.

Kentaver MABON

Živi v predelu gozda, ki je tako porasel, da je neprehoden za večino bitij. In sredi tega gozda leži modra jasa, kjer je najlepši pogled na zvezde, planete in celotno vesolje.
To je jasa Mabona, divjega in odločnega kentavra, ki brani vsako žival pred vsem, kar ji lahko škodi. Iz zvezd in planetov bere zapise, in z njihovo pomočjo pomaga zdraviti živali.

Mabon ima telo črnega konja, mišičast trup in črne lase do ramen. Ob pogledu nanj začutiš gracioznost in inteligenco, s ščepom divjine. Prav to pa želi prebuditi v vsaki živali, saj s tem pokažejo, da ne dovolijo, da jih kdorkoli rani, ponižuje in zlorablja.
Vedno ima ob sebi lok s puščicami, ki pa niso navadne, saj imajo namesto špice rubin.

Rubin je kamen, ki krepi ljubezen do življenja, velja pa tudi za kamen plemstva, strasti, ljubezni in sreče.

Te rubinove puščice, lahko zdravijo ali pa ranijo. Namen je tisti, ki odloča o tem.

Je prvi varuh konjev, vrača jim moč, samozavest in drznost. Vse to pa prenaša tudi na druga bitja.

Vsaka odeja ima njegov poseben blagoslov.

Kdo je Gia?

Varuhinja vesolja, ki s pomočjo svetih geometrijskih likov in simbolov v svet kodira zdravilne sekvence.

GIA je varuhinja vesolja

Gia s pomočjo svetih geometrijskih likov in simbolov v svet kodira zdravilne sekvence. Preko njih lažje dostopa do bitji na zemlji, ki zdravljenje potrebujejo. Vendar zdravljenje prejmejo le tisti, ki ga zavestno sprejmejo in dovolijo.
S pomočjo teh likov Gia ustvarja in kodira zdravilne mreže, ki so zgrajene na način, ki ga na zemlji poznamo kot Zlati rez in Fibonaccijevo zaporedje. To so energijski portali, skozi katere prehaja njena energija.

Njeno dom je vesolje in sredi njegove veličine se razprostira mogočna ploščad kovinsko modre barve, od koder ona opazuje in nadzira dogajanje v celotnem vesolju.

Ima dolge svetle valovite lase in svetlo polt. Njena obleka je prosojna, telo pa prekrito z geometrijski liki in simboli ozvezdji. Okoli nje se sveti svetlomodra svetloba. Na prsnem košu pa ji leži diamant.

Diamant je kamen moči in nepremagljivosti, ter univerzalni zaščitni kamen.

Te zanima še več? Preberi si moje zapise na blogu.

Prijavi se na e-novice in vstopi v svet
OONAGH & RIANNON

Spoznaj svet kristalov, vesolja, narave, živali in magičnih bitji.
E-novice in tedenska sporočila, ki ti bodo odprla nov pogled na svet, pomagala do boljšega počutja in življenja, kakršnega si zaslužiš ti in tvoj živalski prijatelj.
error: Content is protected !!
Scroll to Top