fbpx

Hei! Danes izgledaš čudovito!

Večer s pokojniki
Ali tudi ti verjameš in čutiš, da so tvoji ljubljeni še vedno s teboj in ob tebi, kljub temu, da jih fizično ni več s teboj?
Ali vidiš simbole, znake in sporočila, ki te spomnijo na tebi ljubo osebo?

Pokojniki nam na različne načine predajajo sporočila oziroma potrditve da so ob nas. Mnogi občutijo njihovo prisotnost ampak se hitro  vklopi tisti del, ki pravi, eeeh, domišljaš si.
Jaa, pokojniki so ob nas, so z nami. Spremljajo nas in naše življenje in lahko nam puščajo sporočila, lahko nas usmerijo, ampak odločitev na koncu je vedno naša, ker imamo svobodno izbiro.

Jaz sem se s pokojniki prvič srečala pri svojih 6 letih, vsaj da se spomnim. Bil je moj ati. Nato pa so prišle še druge duše in prihajajo še danes.
No, od takrat pa do danes je preteklo že kar nekaj časa in duše pokojnikov so mi pomagale na moji poti. S sporočili, ki jih predajajo namreč res lahko prejmemo odgovore na svoja vprašanja.

Na tem večeru se bomo spomnili naših ljubljenih, ki jih ni več fizično med nami.
Predala vam bom sporočila, ki jih imajo za vas vaši pokojniki, vsak pa bo lahko postavil tudi vprašanje, na katerega si želi odgovor.
Sama ne kličem pokojnikov, ampak pridejo sami. Pridejo duše, ki to želijo in lahko se zgodi, da pride čisto druga duša, kot si želimo mi, ker ima v tistem trenutku za nas pomembnejše sporočilo.

Moj namen je, da ti čim bolj približam in opišem dušo pokojnika, ki se ti oglasi, kar pa pomeni, da skušam skozi sporočilo ujeti tudi njen karakter in osebnost.

Zakaj večer s pokojniki?

Včasih potrebujemo samo slišati, da so naši ljubljeni še vedno ob nas.
Že samo to, da potrdijo dogajanja v našem življenju, da pokažejo, da vedo za naše izzive,  nas lahko na nek način pomiri.

Kako izgleda večer?

Kot druženje in pogovarjanje.

Dogodek je v dveh delih, ker ni enako ali delamo 1 na 1  in imava 1 uro časa, ali nas je več, kot tukaj.
Najprej vsak kateri pride, prejme sporočilo duše, ki se oglasi njemu, da jo prepozna in ve katera je, jo jaz opišem čim bolj takšno kot se pokaže + predam sporočilo, ki je v tistem trenutku najbolj pomembno.

Jaz duš ne kličem,  pridejo z vami. Nekatere so izjemno komunikativne, druge tiho opazujejo.

V drugem delu, pa sledi še vaše vprašanje ali dva. Odvisno kako na dooolgo in široko vam predajam sporočila in posledično ne odgovorim samo na 1 vprašanje ampak na xy.

Dogodek traja približno 2 uri.

Naslednji večer s pokojniki bo potekal v Škofji Loki.

Datum in uro še javim. Lahko pa se prijaviš na e-novice in si med prvimi obveščen/a o novem terminu.

Prispevek za večer s pokojniki je 21 € in se poravna vnaprej na trr.

Izpolni podatke in se prijavi na večer s pokojniki

Vaše podatke potrebujemo za pripravo ponudbe oziroma izvedbo naročila. Po oddaji naročila, boste na vpisan e-naslov prejeli ponudbo in podatke za plačilo. Po prejemu plačila, pa prejmete vse nadaljnje podatke za izvedbo storitve.

Medijstvo ni postavljanje diagnoz ali kakršno koli zdravljenje. Prav tako ni nadomestilo za obisk zdravnika, psihiatra, psihoterapevta ali katerega koli drugega specialista.
Namen medijstva je izključno podpora in izboljšanje kvalitete življenja.
Na medijstvo se prijavljate na lastno odgovornost.

V kolikor skupinsko medijstvo ni zate, si lahko prebereš več o individualnem medijstvu s klikom na spodnjo povezavo.

Prijavi se na e-novice in vstopi v svet
OONAGH & RIANNON

Prijava na e-novice je brezplačna in lahko se kadarkoli odjaviš.

V e-novicah in sporočili, ki ti jih bom pošiljala bomo spoznavali svet kristalov, živali, energij, Lune in posebnih dni. Moj namen je, da se ti odpre nov pogled na svet, izveš kaj novega in ti sporočila pomagajo do boljšega počutja in življenja, kakršnega si zaslužiš ti in tvoj živalski prijatelj.

Ps: ob prijavi prejmeš v prvem mailu tudi
e-knjigo o kristalih za podporo tvojega doma.
error: Content is protected !!
Scroll to Top